WhatsApp Image 2018 06 14 at 18.05 glavna - Pročišćavanje zraka, revolucionarni novi proizvod

Pročišćavanje zraka, revolucionarni novi proizvod

Nakon više od 6 godina istraživanja i razvoja, Guard Industrie sada uvodi novi i inovativni proizvod, DtoxGuard INT je sredstvo za čišćenje koja pročišćava unutarnji zrak i je dvokomponentna, bezbojna, bezbojna impregnacija. primijenjen na unutarnjim vertikalnim nosačima i stropovima DtoxGuard INT radi fotokatalizu i degradira mineralne i organske onečišćujuće plinove koji dolaze u dodir s njom.

U Birminghamu, Engleskoj, osnovna škola već je imala koristi od prednosti DtoxGuard INT. U lipnju 2018. osnovna škola Gunter postala je prvi brodogradilište DtoxGuard INT. Stropovi nekoliko učionica tretirani su u jednom danu bez prekida tečaja zahvaljujući brzini sušenja proizvoda.

“Zahvaljujemo Guard Industrieu što nas uvodi u ovaj inovativni proizvod za naše predavanja. Zdravlje i dobrobit naših učenika je u središtu svega što radimo. “

Lucy Riley, ravnateljica škole Gunter.

Kada je beton metal

Kada je beton metal

Na uglu ulice Frida Kahlo i Rue de la Courneuve u Bobignyu stoji nevjerojatan kompleks od 60 jedinica. Njegove osobitosti? Fasade miješaju metal i boje betona s šampanjacem, brončanom, bakrenom, terakotom i srebrnim nijansama. Za ovaj projekt, tvrtka za arhitekturu Jean Bocabeille koristila je Guard Industrie i ProtectGuard Color boju. Ova dva-u-jednom mrlja otporna na mrlju namijenjena je za sublimiranje i zaštitu betona. Ono tonira kožu betona i čuva njihovu mineralnost. Sa ProtectGuard bojom, arhitekt može igrati s višestrukim završetcima i ponuditi konkretne svjetlucave refleksije, ovisno o svjetlosti i mjestu gdje izgledaju oči.

Guard Industrie pridružuje se kvaliteti mreže putem BPIFRANCE Excellence oznake

Guard Industrie pridružuje se kvaliteti mreže putem BPIFRANCE Excellence oznake

“Ponosan sam što je Guard Industrie odabran da se pridruži Bpifrance Excellence mreži”

Barnabe Wayser, predsjednik Uprave Guard Industrie

Godine 2018. Guard Industrie nagrađuje se svojim rastom i inovativnošću s oznakom Bpifrance Excellence, stavljajući obiteljsko poduzeće među najbolje francuske male tvrtke.
Pridruživši se oznaku Bpifrance Excellence, Guard Industrie će imati koristi od poslovne mreže koja se sastoji od 4000 rastućih tvrtki koje podržava tvrtka Bpifrance. Dobivanje ove oznake potvrđuje status dinamičnih SME Guard Industrie i dio je procesa konstantnog razvoja. Guard Industrie također je član francuske Fabove, francuske oznake stvorene 2017. godine kako bi se ujedinili proizvođači i ojačali promociju francuske industrije u inozemstvu.

Industry Guard se mobilizira na planetu s 89 francuskih tvrtki

Industry Guard se mobilizira na planetu s 89 francuskih tvrtki

Francuska poslovna klimatska zala je inicijativa koja slijedi COP21 u Parizu 2015. godine. 89 potpisnika, malih i srednjih poduzeća i velikih grupa, uključujući Guard Industrie, obećale su u ponedjeljak, 11. prosinca 2017. da djeluje za poštivanje okoliša. Povodom Summita jednog planeta kojeg je 12. prosinca 2017. pokrenuo predsjednik Republike, 89 francuskih tvrtki svih veličina i sektora najavljuju da ojačaju svoje obveze prema okolišu za sljedeće tri godine potpisivanjem francuskog zakona o poslovnoj klimi. Dakle, vozači francuskog gospodarstva obvezuju do 320 milijardi eura financiranja, inovacija i istraživanja i razvoja tijekom 4 godine (2016. – 2020.) kako bi se preselili u društvo s niskom razinom ugljika. Ovaj sporazum pokazuje spremnost francuskog privatnog sektora da konkretizira svoju predanost klimi i njihovoj želji da preuzme ekološki izazov. Guard Industrie jedna je od 89 tvrtki, malih i srednjih poduzeća i velikih grupa, potpisnica ovog sporazuma. Poštovanje okoliša je obveza Guard Industrie od njezina stvaranja. Sa 12 patenata i ulaganjem u istraživanje i razvoj koji predstavlja 15% prodaje, želimo ići dalje u našem pristupu ekološkom dizajnu i poštivanju okoliša. Naši proizvodi zadovoljavaju rigorozne specifikacije u pogledu poštivanja okoliša. Do danas, većina naših proizvoda više od 90% je biorazgradiva (prema OECD standardima) i ne sadrži ni nekoliko otapala. Osim toga, Guard Industrie želi da održivi razvoj bude snažna vrijednost i pravna korporativna politika. Zbog toga se bavimo logikom zelenog istraživanja i razvoja kako bismo osigurali sigurnost proizvoda i tako radili na sigurnosti zaposlenika, aplikatora i proizvođača. Francuska obrt za poslovnu klimu je prilika za Guard Industrie da obnovi svoju predanost poštivanju okoliša. Naša ambicija je pružiti kvalitetne proizvode i imati kontrolirani utjecaj na okoliš. Do danas radimo na istraživačkim i razvojnim projektima na tehnologijama zaštite okoliša. Razvijamo proizvod za poboljšanje kakvoće zraka i proizvoda za obradu tekstila bez otapala. Mobilizacija klime 89 tvrtki koje su potpisnice francuskog zakona o poslovnoj klimi mora biti popraćena konkretnim rješenjima, a Guard Industrie je ponosan što sudjeluje u tom nacionalnom naporu.

Batimat 2017: izdanje pod znakom inovacija

Batimat 2017: izdanje pod znakom inovacija

Batimat je međunarodni sajam za građevinarstvo i održava se svake dvije godine u Parizu. Ove smo godine stotine posjetitelja došle na našu kabinu kako bi otkrile naše inovacije i upoznale naš tim. Za ovo izdanje Guard Industry je dopustio posjetiteljima da otkriju nekoliko noviteta, kao što su Wash’Guard Express High-powered čistač ili GuardJet autonomni i automatski prskalica. Također su mogli pregledati novi asortiman metalnih boja u našoj ProtectGuard boja za zaštitu od betona. Batimat je sada gotov i već smo izvučeni vrlo pozitivnom ravnotežom. Hvala svima koji su nas posjetili i vidjeli vas u 2 godine! Želite li pregledati naše inovacije? Ili si propustio našu novost u Batimatu? Preuzmite sada naš novi katalog 2018 i otkrijte stručnost i inovacije Guard Industrie.