Arhitekti

Stvarna kozmetika za kožu zgrada, naši lasures dugo štite vaše radove i nude jedinstven i raskošan prikaz. Naši proizvodi dostupni su u nevidljivim ili obojenim verzijama s grafikonom boja od više od 50 nijansi, metalnim, pearlescent, iridescent, itd. Efekte. Za svaki projekt imamo rješenje.

Nova estetska dimenzija vaših projekata

Dugo ste zreli svoju knjigu i dizajnirali ga kroz stoljeća i obilježili povijest arhitekture trajan otisak. Lijeva gruba, ali ipak je idealni cilj prirodne i ljudske degradacije. To zaslužuje izuzetnu završnicu koja sublimira i zadržava svoju ljepotu tijekom vremena.

Da bismo odgovorili na ovaj problem, razvili smo niz mrlja koji osiguravaju zaštitu i održivost radova.

univers prescription img1 - ARHITEKTI
architect1 - ARHITEKTI

Oslobodite svoju maštu

Odlučite se za prikaz koji savršeno odgovara vašim očekivanjima. Naši lasures dostupni su u nevidljivoj verziji kako bi sačuvali sirovu ljepotu nosača ili mineralnim pigmentima za nijansiranu boju djela. S Guard Industrie mrlja, kreativnost nema granica. Od betona sive do crvene, kroz metalne, svijetleće, svijetleće ili svjetleće boje, sve je moguće. Odaberite boju, završetak i neprozirnost i ostvarite jedinstveni i prilagodljivi rezultat beskonačnosti.

Tražite stručnjake Guard Industrie

Guard Industrie radi s arhitektima već gotovo 30 godina kako bi razvio prilagođena rješenja za svoje projekte. Naša recepcijska usluga prati vas u koncepciji vašeg projekta od odabira proizvoda do njegove implementacije. Ovisno o vašim potrebama, nudimo vam najprikladnija rješenja za svoje materijale i personalizirajte naše proizvode igrajući se na boji (standardno, prilagođeno, podudaranje …), neprozirnost i završetak.

architect1 - ARHITEKTI

Naša riješenja

Naše reference