NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:
a) Plaćanje općom uplatnicom moguće je izvršiti u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte za sve proizvode za koje je zaključena narudžba. Nakon potvrde narudžbe Voger  d.o.o. elektronskom poštom korisniku prosljeđuje podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Broj žiro računa na koji treba platiti vrijednost narudžbe, poziv na broj koji treba navesti prilikom uplate (obično je to broj ponude). Rok valjanosti takve ponude je 3 dana od dana ponude. Po zaprimljenoj uplati, Voger d.o.o. šalje kupcu naručene proizvode.
b) Plaćanje internet bankarstvom bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja za sve proizvode za koje je zaključena narudžba. Nakon potvrde narudžbe Voger  d.o.o. elektronskom poštom korisniku prosljeđuje podatke potrebne za izvršenje plaćanja.Broj žiro računa na koji treba platiti vrijednost narudžbe, poziv na broj koji treba navesti prilikom uplate (obično je to broj ponude). Rok valjanosti takve ponude je 3 dana od dana ponude. Po zaprimljenoj uplati, Voger d.o.o. šalje kupcu naručene proizvode.
c) Plaćanje gotovinom – pouzećem, i to isplatom cjelokupnog iznosa naznačenog u računu (uključujući i trošak dostave) dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke.Plaćanje poduzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke robe na navedenu adresu.

13.4. Poslovni račun za uplatu općom uplatnicom ili internet bankarstvom:
          Erste&Steiermärkische Bank d.d.
          IBAN: HR5624020061100102210

DOSTAVA I UVJETI DOSTAVE

Dostava proizvoda vrši se putem Hrvatske pošte kao dostavne službe, a moguća je isključivo unutar područja Republike Hrvatske. Cijena dostave ne obračunava se prema težini paketa, ona se naplaćuje u paušalnom iznosu, te je navedena u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja.
Trošak dostave na području Republike Hrvatske je fiksan i iznosi 30,00 kn s PDV-om.
Bez obzira na težinu, volumen ili adresu korisnika, trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda, te je iskazan u košarici uz cijenu proizvoda i na ispostavljenom računu.
Rok isporuke proizvoda teče od dana zaključenja narudžbe i iznosi:
a) od 2 do 4 radna dana za područje cijele RH i to za proizvode koji se nalaze na zalihi
za proizvode koje trenutno nema na zalihi, Voger d.o.o. će elektroničkim putem obavijestiti kupca o točnom roku isporuke.
b) iznimku roka isporuke čine otoci i mjesta koje ne pokriva svakodnevna dostava. Detaljan raspored vožnje na otoke i mjesta koje ne pokriva svakodnevna dostava možete vidjeti na stranicama Hrvatske pošte.
O mogućoj promjeni roka isporuke Voger  d.o.o. pravodobno će obavijestiti korisnika putem elektroničke pošte.
Voger  d.o.o. ne odgovara za moguća produljenja roka isporuke uzrokovana nedostupnošću korisnika putem kontakata koje je isti naznačio prilikom registracije ili kreiranja korisničkog računa.
Korisniku će naručeni proizvod biti isporučen na adresu dostave, a u koliko korisnik nije zatečen na adresi dostave, dostavljač će ga kontaktirati na kontakt podatke navedene u narudžbi. Ako ni tada dostavljač ne stupi u kontakt s korisnikom, dostavljač će korisniku ostaviti pisanu obavijest u poštanskom sandučiću. Po primitku te obavijesti, korisnik mora u roku 5 dana osobno preuzeti pošiljku u poslovnici Hrvatske pošte.
U slučaju ne preuzimanja i/ili odbijanja preuzimanja naručenog proizvoda od strane korisnika bez valjanog razloga, Voger  d.o.o. pridržava pravo od korisnika zahtijevati naknadu nastalih troškova.
Naručena roba bit će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest  ili isporuku od Prodavatelja , odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi  isti mogao pronaći pošiljku ili poslati zamjensku.
Ako Kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana , pošiljka se vraća Prodavatelju. Ako Kupac ponovno zatraži dostavu, Prodavatelj ima pravo zaračunati i prethodnu dostavu.
Isporuka proizvoda ograničena je na Republiku Hrvatsku i narudžbe se zaprimaju isključivo za isporuku na adrese u Republici Hrvatskoj. U slučaju potrebe za isporukom unutar drugih država članica EU, radi provjere mogućnosti isporuke potrebno je kontaktirati našu podršku
Hrvatska pošta dostavlja pakete do 50 kg po gore navedenoj cijeni. Način dostave za pakete teže od 50 kg naknadno se dogovara, tj. prije isporuke robe.